#SamoNajbolje
Tražilica Registracija Prijava    

Prodaja alkoholnih pića je zabranjena osobama mlađima od 18 godina.

KONTAKTIRAJTE NAS


Allez d.o.o.
Slavonska Avenija 24/6
10000 Zagreb
OIB: 81668317977

Tel: +385 (0)91 6143 007
E-mail: info@allez.hr

Radno vrijeme
pon-pet: 09:00 - 17:00 h


Izjava o privatnosti

ALLEZ d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za
ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici ALLEZ d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom registracije ili kupnje, kupac dozvoljava tvrtki ALLEZ d.o.o. prikupljanje, obrađivanje i čuvanje posredovanih osobnih podataka u
skladu sa Zakonom o čuvanju osobnih podataka.

ALLEZ d.o.o. se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika.

Podatci se skupljaju na osnovi osobnog pristanka pojedinca i za neodređeno vrijeme, osim ako Zakon o čuvanju osobnih podataka ne nalaže drugačije.

Osobni se podatci skupljaju s namjerom nesmetanog izvođenja narudžbi odnosno ponuda, komunikaciju s kupcem, statističku analizu za poboljšanje rada internet stranica i usluga.

U okviru toga skupljaju se sljedeći podatci:

  • IP adresa
  • ime i prezime
  • adresa stalnog ili privremenog boravka
  • datum rođenja
  • spol
  • telefonski broj
  • adresa e-pošte
  • vrijeme i datum registracije
  • arhiv komunikacije s internetskom trgovinom

Tvrtka ALLEZ d.o.o. poštuje privatnost korisnika internet stranice https://www.allez.hr te se obavezuje da će prikupljene podatke
brižno čuvati te ih bez pristanka neće posredovati trećoj osobi, odnosno, neće ih koristiti za svrhe osim gore navedenih,
osim u slučajevima kada bi te podatke zahtijevao nadležni državni organ, koji bi za to imao zakonsko osnovu i u slučaju sumnje zloupotrebe od strane korisnika internet stranice.

ALLEZ d.o.o. može podatke posredovati samo obrađivaču podataka s kojim ima sklopljen ugovor.

Unos osobnih podatka i podatka za plaćanje izvodi se preko internet obrasca, zaštićenog istim ili sličnim šifriranim mehanizmima, koje koriste banke i druge pouzdane institucije.

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera.

Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici informacijskog povjerenika.

 

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.
ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži,
koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Uvjeti poslovanja Izjava o privatnosti

2016 - 2019 © Allez d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.