Gin

Cijena: Na upit

Old English Gin 44%

Old English Gin je u zadnje dvije godine osvojio sve što jedan destilat može osvojiti - od kvalitete, dizajna, čak je dobio i nagradu Green product of the year zbog reciklirajuće etikete od svile i čepa od organskog voska. Ideja je bila da se napravi džin u potpunosti kako se radio na početku 18. st. Otud i šampanjska boca - u to vrijeme svako kućanstvo u UK je imalo "par" praznih šampanjskih boca i u njih su punili svoj džin koji bi onda dalje prodavali.


Cijena: Na upit

Geranium Gin 44%

Iz iste radionice perfekcionista gdina Hammera i njegovog sina, dolazi i ovaj fantastičan džin od geraniuma (zdravac). Stručni časopis Imbibe je proglasio njega sa Fentimans tonikom za najbolji džin­tonik na svijetu.Odličan je i sam,ali i kao sastojak u svakom kvalitetnijem džin­baziranom koktelu.Cijena: Na upit

Pinkster 37.5%

Priča ovog džina pomalo podsjeća na misicu koja je završila 2 fakulteta i priča 6 jezika, a ipak stalno mora dokazivati da nije samo lijepa.
Nakon nastajanja,mnogi su ga osporavali upravo zbog izgleda, prebacujući mu da je cijeli u izgledu, no nakon mnogih nagrada i priznanja te su priče pale u - džin. I to super premium džin male serije. Rezultat je izrazito suh džin,samo sa naznakom maline. Za G&T ubacite listić mente.
IWSC 2014 Srebro


Cijena: Na upit

Monkey 47 Gin

Ovaj džin ujedinjuje britansku tradiciju, egzotičnost Indije i čistoću i autohtonosti Schwarzwalda. Destiliran od 47 (uglavnom neobičnih) regionalnih biljaka među kojima su npr. brusnice, te pomiješan s prirodnom izvorskom vodom. Živjeli!Cijena: Na upit

Silent Pool Gin 43%

Silent Pool Gin je klasičan džin u srcu. Puni se na samom Silent Pool jezeru u Surreyu. Punog je tijela i svjež, sa dubinom, ćistoćom i iznad svega okusom. Proizvedi se od 24 jedinstvenih biljaka, a bogat i smrekom ispunjen duh pomiješan je sa cvjetnim slojevima lavande, kamilice, kvrgave limete i lokalnog meda, tvoreći dobro uravnotežen džin koji je i tradicionalan i osvježavajuće jedinstven. Najskuplji džin na tržištu.


Cijena: Na upit

Elephant London Dry Gin 45%

Ovaj višestruko nagrađivani Njemački džin inspiriran je u potpunosti Afrikom. Do te mjere da, osim što ga krase rijetke i jedinstvene rukom brane Afričke biljke, ručno pisana etiketa na ručno rađenoj boci, kupujući ga, pomažete očuvanju Afričke divljine ­ dio zarade od prodaje ide u Big Life Foundation’s Fond, tako da, dok pijuckate svoj omiljeni G&T, pomažete i očuvanju Afričke divljine. Divno,zar ne?Cijena: Na upit

Sipsmith London Dry Gin 41.6%

Klasični, tradicionalni London Dry, kompleksan i hrabar, dovoljno nježan za martini, ali i bogat i izbalansiran za G&T.
IWSC Gold 2012 – Gin
San Fransisco World Spirits Competition 2012 – Silver
The Spirits Business –Gin Masters 2011 – Micro Distillery Gold
Great Taste Award 2011 Gold


Cijena: Na upit

Ungava Canadium Premium Gin 43.1%

Fenomenalan Kanadski džin koji je dobio ime po poluotoku Ungava na samom sjeveru Kanade, sa dobrim razlogom - šest, rukom branih rijetkih biljaka (arktička mješavina, nordijska borovica, crna mahunica, nordijska kupina, divlji šipak) čine ovaj plemeniti, bogat okusom džin karakteristične žute boje. Svaka lista najboljih džinova na svijetu, a koja ne uključuje ovo kanadsko čudo gubi na vjerodostojnosti - obavezno probati!
Cijena: Na upit

Mombasa Club London Dry Gin 41.5%

Inspiriran legendarnim privatnim klubom na obali Kenije čiji su članovi uživali u džinu (i naručivali ga iz Engleske) još krajem pretprošlog stoljeća, četiri puta je destiliran, rađen je od anđelike, kineskog cimeta i korijandera.


Cijena: Na upit

Mombasa Club Strawberry Edition

Nakon 3 destilacije dodana je infuzija pravih jagoda. Rezultat - nježan,sofisticirano sladak džin od jagoda. Servirati sa omiljenim tonikom ili limunadom od ruže uz listić mente i naravno, jagode.
Cijena: Na upit

The Botanist

Savršeni ljetni džin. Menta,jabuka,smreka,korijander, cvijet anisa - samo su neki od rukom branih divljih biljaka koje beru 2 lokalna travara na otoku Islay koji je do sada bio poznat samo po vrhunskim single malt whiskeyima.
Diamond prize at the Monaco Spiriteux du Monde, 2011
TWE’s Fine Spirit of the Year award,2013
The San Francisco World Spirits Competition Gold medal,201


Cijena: Na upit

Gin Mare

Bosiljak iz Italije, timijan iz Grčke, ružmarin iz Turske, masline (Arbequina) i limun iz Španjolske samo su neki od sastojaka koji tvore ovaj pravi, višestruko nagrađivani mediteranski džin.
Cijena: Na upit

Aviation Gin

Američki džin nizozemskog stila, destiliran iz raži, sa začinima smreke, lavande, anisa, narančine kore i kardamona, izuzetno čistog i dugog okusa.


Cijena: Na upit

Bloom Gin

Cvijetni, visokokvalitetni džin, sa prevladavajućim notama kozokrvnice, kamilice i pomela. 2010 Platinum Medal at the World Spirits Competition
Cijena: Na upit

Bulldog Gin

Moderni super premium džin od žitarica iz Norfolka - destiliran je od 12 biljaka, između ostalih francuske lavanda i cvjetova azijskog lotusa.


Cijena: Na upit

Caorunn

Caorunn je Keltsko ime za Rowan Berry (oskoruša), plod koji je srce ovog Škotskog džina, ujedinjuje duh tradicije i modernu, urbanu Škotsku.Četiri puta destiliran, 11 ručno branih biljaka Škotskog Highlanda garantira užitak u svakom gutljaju. Poslužiti sa kriškom crvene jabuke.
Cijena: Na upit

Botanic Ulta Gin

Španjolski ultra premium London Dry koji se radi od jako interesantnih sastojaka, između ostalih mandarine, lješnjaka i Budine ruke (vrsta citrusnog voća).


Cijena: Na upit

London No.1 Original Blue Gin

Četiri puta destilirani džin nevjerojatne boje koju je dobio maceracijom cvijetova gardenije pod budnim okom čuvenog ginsmitha i Master Distillera Charlesa Maxwella – anđelika, cimet, bergamot i spomenuta gardenija samo su neki od sastojaka koje je "upleo" u ovaj prekrasan i atraktivan džin koji osvaja kako izgledom tako i okusom..
Cijena: Na upit

G'Vine Floraison

Jedini džin na svijetu koji se radi od destilata grožđa sorte Ugni Blanc, omiljene sorte proizvođača Cognaca, iz koje ovaj nevjerojatan džin dolazi. Bere se u lipnju kad vinska loza tek procvjeta. Vrlo čist, vrlo ukusan, sa izraženim notama limuna i đumbira


Cijena: Na upit

Ron De Jeremy Hedgehog Super Premium Gin