Aperitivo


Cijena: Na upit

Disaronno

Legendarni liker od badema iz Talijanskog gradića Saronno,radi se po istom receptu od 1525.

Može se servirati čisti sa ledom kao aperitiv,kao sastojak nekog koktela,u kavi (talijanska varijanta irske kave),u vrućoj čokoladi, itd.


Cijena: Na upit

Chartreuse

Biljni liker od 132 trave, radi se po istoj, tajnoj recepturi od 1737 te je jedan od najstarijih likera uopće za koji postoji pisani dokaz/trag a da se proizvodnja održala do danas.Servira se sam kao aperitiv, ali u zadnje vrjeme, zbog boje (zeleni-više biljni, žuti slađi) i potentnog alkoholnog udjela, postao je i "bartender's darling".





Cijena: Na upit

D.O.M. Bénédictine

Deo Optimo Maximo (po Bogu najbolje) je voćni liker koji se radi po istom receptu još od 19-og st.


Cijena: Na upit

Pimm's No. 1 Cup 25%





Cijena: Na upit

St. Germain Elderflower Liqueur 20%

Odličan i kao sirup za HUGO! (excellent as HUGO ingridient)!


Vermouth


Cijena: Na upit

Lillet Blanc 17%

Vermut od bijelih Bordoških vina, čuvan u hrastovim bačvama do godinu dana, neizostavan sastojak boljih koktela i martinija.