Vodka

Cijena: Na upit

Kaufmann Vodka

Ova ultra premium Ruska vodka je 14 puta destilirana i 2 puta filtrirana - kroz ugljen i kvarcni pijesak. Među najskupljim vodkama na tržištu. Hard je malo "robustnija" sa notama mente i papra, dok je Soft malo nježnija, sa suptilnim notama meda.


Cijena: Na upit

Snow Leopard Vodka

6 puta destilirana Poljska vodka čiji dio profita ide za očuvanje ugroženih bijelih leoparda, radi se u malim serijama (very small batch).
Cijena: Na upit

Reyka Vodka

Islandska vodka koja se radi ručno u malim serijama destilacijom pšenice i ječma koristeći isključivo glečersku vodu i geotermalnu vrućinu. Prva "zelena" vodka na svijetu.


Cijena: Na upit

Ketel One Vodka

Najstarija, još uvijek u porodičnom vlasništvu već desetu generaciju, destilerija na svijetu, ove godine slavi 325-u godišnjicu postojanja.
Cijena: Na upit

Stolichnaya Elit Vodka

Elit predstavlja vrh Stolijeve destilerijske tehnike, radi se po patentiranoj "freeze - filtraciji", tehnikom kojom se dobija izuzetna čistoća i jasnost.


Cijena: Na upit

Crystal Head Vodka + GB 40%

Košer vodka za koju se voda filtrira kroz 500 mil. godina stare kristale koji se nazivaju Herkimer dijamanti. Bocu radi Talijanski Bruni Glass i sama po sebi je umjetnost. Nazdravite Indiani Jonesu u sebi i uživajte.