Pretraga

Clement

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici
Slika Clement Rhum Blanc Canne Bleue 50% 0,7 l
Slika Clement Rhum Vieux Agricole V.S.O.P. Rum 40% Vol. 0,7 l u poklon kutiji

Clement Rhum Vieux Agricole V.S.O.P. Rum 40% Vol. 0,7 l u poklon kutiji

Ovom rumu staranom najmajnje 4 godine je Wine Enthusiast dodjelio 96/100 bodova nazvavši ga \"savršeno uravnoteženim\" i najboljim novim rumom na tržištu.

299,00 HRK
Slika Clement Trés Rhum Vieux Agricole SINGLE CASK 100% Canne Bleue 40,9% 0,7 u drvenoj poklon kutiji

Clement Trés Rhum Vieux Agricole SINGLE CASK 100% Canne Bleue 40,9% 0,7 u drvenoj poklon kutiji

 

\r\n

Rum od jednog spremnika je rum iz jedne bacve, strogo odabran od strane Glavnog podruma, bez ikakvog sklapanja. U svojoj velicanstvenoj ponudi, Habitation Clément u Martiniqueu nudi nam raskošan stari rum. Ova tehnika omogucuje dobivanje vrlo bogatog eaux-de-viea sa složenim aromaticnim buketom. Još jedna od njegovih osobitosti je da se napravi od posebnog bijelog ruma, Klementovog plavog trska za koji se koristi samo jedna vrsta trske, najbolje od plantaže, plave trske, poznate po svojim izuzetnim aromaticnim svojstvima i vrlo visokom sadržaju šecera. , Zatim se 8 godina odmarao u burbonskim bacvama, u miru podruma naselja u kojem je koncentrirao svoje arome, bio je strukturiran i zaokružen. Prekrasna jantarna boja, iskrena i vrlo intenzivna na nepcu, ocarava najfinije nepce svojim delikatnim drvenim i zacinskim okusima obilježenim notama suhog voca. Uživajte u caši za degustaciju do finala.

\r\n

Napomene za degustaciju:

\r\n

Rum s drvenim, zacinskim aromama, suhim vocem i bademima.

\r\n


Clementova pojedinacna bacva dolazi iz jednog bacve, bez montaže. Izraden iskljucivo od cistog plavog soka od trske, ostatak mu je trajao 8 godina, u šupljinama burbonskih hrastovih bacava u kojima je potvrdio svoj karakter i bio strukturiran. Punom snagom, fino drvenastih i zacinskih okusa, poduprtih suhim vocnim notama, oduševljava nepce

437,50 HRK