Peruanski premium džin napravljen s amazonskim biljkama, ukljucujuci sacha inchi, brazilske orahe i tonku.
Amuerte Coca Leaf Gin je napravljen od selekcije egzoticnih sastojaka ukljucujuci lišce koke iz Perua, tamarillo, papayu i pitayu, izmedu ostaih. Puni se u posebno stiliziranoj boci obloženoj zlatnim listovima.
Americki džin nizozemskog stila, destiliran iz raži sa zacinima smreke, lavande, anisa, narancine kore i kardamona, izuzetno cistog i dugog okusa.
Izniman nagradivani džin iz Ablefortha. Izraden je na tradicionalan nacin Cold Compounding metodom,tj. hladnom infuzijom sastojaka poput smreke, narancine kore, korijandera, cassie i kardamoma, a duljina razdoblja spajanja kontrolirana je u potpunosti periodicnim uzorkovanjem.
\r\nRezultat je nevjerojatan džin, lagano obojen botanickim preparatima i okusom koji je istovremeno hrabar i parfimiran. Svakako veliki hit podjednako amaterskim i profesionalnim mixologima.
\r\nPakiran je u smedi papir, konopac i vosak, izgledom nas podsjeca na viktorijansku ljekarnu!
\r\nIWSC 2015 - Gold OutstandingGin - Contemporary Styles
Ableforth je opet pogodio, ovaj put rekreirajuci tradicionalni stil džina koji je bio vrlo popularan u 18. i 19. stoljecu u Engleskoj. Njihov Old Tom je blago zasladen džin, stvoren na zahtjev tvrtke Handmade Cocktail Company, kojoj je bio potreban ukusan Old Tom za uporabu u Martinez koktelu.
\r\nOld Tom je dobio ime po neobicnoj metodi tocenja koja se koristila u londonskim džin barovima - tamo bi se nalazila ploca u obliku macke u cija usta bi kupac ubacio novcic nakon cega bi si natocio dragocjenu tekucnu koja bi izašla ispod macjih šapa.
\r\nOvaj gotovo zaboravljeni stil džina savršen je u slatkim džin koktelima - tako je klasicni Tom Collins i dobio ime - i pravi ukusan G&T.
\r\nIWSC 2017 Silver OutstandingGin - Contemporary Styles
\r\nWorld Gin Awards 2018 - GOLD WinnerBest Compound Gin
\r\nWorld Gin Awards 2019 - GOLD Best Old Tom Gin
Gotovo pola kilograma najboljih divljih šljiva koristi se za proizvodnju svake boce ovog hladno složenog Sloe džina, zajedno sa veselim bendom botanickih proizvoda koji ukljucuje bobice kleka, kasije, korijandra i koru narance. Rezultat? Sloe koji ima tonu i tonu (i tonu) karaktera. Poslužite s tonicnom vodom ili pokušajte zamijeniti Maraschino u svom Martinezu uz velikodušno prskanje Bathtub Sloe džina.
\r\nRecept za Ableforth Sloe Gin Mule;
\r\n40ml of Ableforth's Bathtub Gin - Sloe Gin
20ml of lime juice
3 dashes of Angostura bitters
Top with Fentimans ginger beer
Build over ice in a highball glass. Garnish with a lime wedge and serve.
IWSC 2017 -GOLD Gin
Noviji dodatak Beefeater asortimanu. Kada je stvarao Beefeater 24, Desmond Payne je znao da mora smisliti nešto potpuno drugacije za svoj izbor botanickih proizvoda. Koristio je caj! 12 sastojaka su japanski Sencha caj, kineski zeleni caj, kore seviljske narance, grejpa i limuna, zatim smreka, sjemenke korijandera, korijen andelike, badem i korijen irisa. Zove se Beefeater 24 jer su biljke infuzirane punih 24 sata. Rezultat je mirisni džin sa dobrom slatkocom.
Bloom Jasmine & Rose kreirala je Joanne Moore koristeci prirodno ekstrahirane biljke bez umjetnih aroma, a puni se u istoj boci kao i originalni Bloom gin, samo paleta boja odražava cvjetne okuse džina.
Bloom Gin je vrhunski London Dry Gin, nazvan je \"Bloom\" zbog cvjetne prirode botanickih infuzija: kamilice, pomela i grejpfruta.
\r\nPreporuka:
\r\nSa Fentimans Rose Lemonade i jagodama
\r\nIWCS 2017 - SILVER Gin - 2017
Ovaj Nizozemski džin sadrži recept koji je inspiriran djedom kreatora Bobbyjem Alfonsom. Napravljen je kombinacijom domacih i egzoticnih sastojaka, ukljucujuci smreku, klincic, limunsku travu, papriku i šipak. Inspiriacija spojem nizozemskih i indonezijskih okusa vidljiva je i u dizajnu same boce - Bobby's Schiedam Dry Gin dolazi u boci koja nas vraca u stil koji se koristio za držanje jenevera sa indonezijskim uzorkom.
Prekrasan, \"staroškolski\" Genever sa puno karaktera i vrlo jedinstvenog okusa.
Napravljen od 100% prirodnih sastojaka, ukljucujuci korijander, angelicu, okus limuna i narancine kore te okuse jagode i maline.
Botanicki je izraden od tajne mješavine 14 botanickih proizvoda, ukljucujuci smreku, sjemenke korijandera, narancine, limunove i grejpove kore, korijena irisa te cimeta i cassie.
\r\nInternational Spirits Challenge 2017 - SILVER
\r\n
Stvoren u destileriji Bruichladdicha, destiliran u "ružnoj Betty", opisanoj kao "preveliki prevrnuti kontejner za smece od bakra" Toma Mortona. 31 botanicki proizvod ulazi u Botanicar, od kojih su neki: andeoski korijen, jabuka, lišce breze, kamilica, cimetova korica, sjeme korijandera, cvijece grožda, cvijece gloga, borovnica, bobice smreke, maticnjak, limunova korica, kora narance, korijen orisa, lišce paprene metvice, lišce pelina, cvijece crvene djeteline, lišce majcine dušice, lišce metvice vode, bijela djetelina, lišce mente; Uf!
\r\nThe Gin Masters 2016 - SILVER
\r\n
Izvanredan džin velicanstvene žuckasto-narancaste nijanse koju duguje glavnom sastojku - šafranu! Fantastican.
\r\nIWSC 2017 - SILVER Gin - Contemporary Styles
Brooklyn Gin je vrlo živopisan džin iz New Yorka, stvorila su ga trojica prijatelja cija je misao vodilja bila da koriste samo rucno napuknutu smreku i svježe limune (umjesto zamrznutih ili sušenih). S velikom, dobro zaokruženom notom citrusa u svojoj srži izvrsno \"radi\" u koktelima orijentiranima na vocni intenzitet.
Cetiri puta destiliran u bakrenim posudama, ovaj ukusni engleski džin napravljen je od maka, zmajevog oka, lotosovog lišca, citrusa, badema, lavande i raznih drugih biljnih proizvoda (ukupno 12). Bulldog je dobio najvišu ocjenu ikad za neki džin iz Wine Enthusiast Magazina. Takoder je proglašen Top 50 destilatom!
\r\nIWSC 2014 - SILVER Gin - London Dry
Cetiri puta destiliran u bakrenim posudama, ovaj ukusni engleski džin napravljen je od maka, zmajevog oka, lotosovog lišca, citrusa, badema, lavande i raznih drugih biljnih proizvoda (ukupno 12). Bulldog je dobio najvišu ocjenu ikad za neki džin iz Wine Enthusiast Magazina. Takoder je proglašen Top 50 destilatom!
\r\nIWSC 2014 - SILVER Gin - London Dry
Buss No.509 Elderflower je varijanta džina napravljenog od cvijeca bazge! Mirisan i elegantan odlicno funkcionira sa tonicnom vodom ili sokom od limete.
Cetvrto izdanje Buss No.509 je džin sa okusom perzijske breskve. Izbor biljaka i zacina ukljucuje smreku, korijander, sladic, angelicu, vaniliju, kardamom, iris, narance, limun i naravno, svježe perzijske breskve.
Pun citrusnih nota, ovaj BUSS No. 509 sadrži crveni kalifornijski grejp i zajedno sa klekom, korijanderom, likoricijom, andelikom, vanilijom, kardamonom, irisom, narancom i limunom cini botanicko tijelo ovog izuzetnog džina. Svijetao i ukusan, ovaj belgijski džin je odlican aperitiv.
Prvi džin iz opusa Buss br. 509 sadrži biljke smreke, korijandera, koricnjaka, andelike, vanilije, kardamona, irisa, narance, limuna i malina. Iako od ružicaste nijanse možete ocekivati da je preslatko i prevocno ali malina je zapravo prilicno dobro izbalansirana uz borovicu i asortiman drugih biljaka, zacina i citrusa.
Caorunn je Keltsko ime za Rowan Berry (oskoruša), plod koji je srce ovog Škotskog džina, ujedinjuje duh tradicije i modernu, urbanu Škotsku. Cetiri puta destiliran, od 11 rucno branih biljaka Škotskog Highlanda, garantira užitak u svakom gutljaju. Poslužiti sa kriškom crvene jabuke.
Chase ovaj džin destilira iz svoje vodke, za koju jabukovacu destiliraju od organski uzgojenih jabuka. Rezultat je ukusan džin sa izraženiim zacinima i citrusima, idealno za G&T.
\r\nThe Gin Masters 2015 - MASTER Super Premium
\r\n