Pretraga

VERMUTI / OSTALO

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici
Slika ANTICA FORMULA CARPANO 16,5% 1 L

ANTICA FORMULA CARPANO 16,5% 1 L

Nevjerojatno dobar crveni vermut koji se izvorno koristio za izradu Martineza (pretece martinija) a i izvrstan je digestif.

299,00 HRK
Slika DRAPO Amaro BLACK NOTE 21% 0,7 l

DRAPO Amaro BLACK NOTE 21% 0,7 l

Black Note je naš “flagship” amaro koji oslobada intenzivan, skladan i nezaboravan trenutak užitka sa svakim gutljajem. Svilenkast i sladak, obogacen svježim biljem citrusa i rabarbare sa aftertasteom na mochu i papar, Black Note je vrhunski proizvod napravljen iskljucivo od infuzija i ekstrakta biljaka, bilja, cvijeca, korijenja i voca koje je Turin Vermouth napravio koristeci jedinstvenu tehniku ekstrakcije. Savršen solo i u koktelima,pogotovo na bazi kave ili likera od kave.

130,00 HRK
Slika DRAPO BITTER TUVE'  0,7 l

DRAPO BITTER TUVE' 0,7 l

Drapo Tuve Bitter je blend aromaticnih biljaka, zacina i agruma – moderna inacica talijanskog klasika jarko crvene boje, uživajte ga u dugom picu ili koktelu.

99,00 HRK
Slika DRAPO FERNET TUVE'  0,7 l

DRAPO FERNET TUVE' 0,7 l

Kreirao ga je Giovanni Negro 2014-e u Torinu. Predstavlja novi stil Ferneta prilagoden potrebama barmena, balansira izmedu gorkastih okusa i iznenadujuceg pepermint aftertaste-a, vrhunski je sastojak svakog koktela.

99,00 HRK
Slika DRAPO Vermouth BIANCO 1 l

DRAPO Vermouth BIANCO 1 l

Sladak, svjež, nježan ali jak po karakteru, vermut je to koji naglašava savršenu skladnost intenzivnih i razvijajucih okusa, cineci njegov okus bogat i složen. Njegova jedinstvena aroma cini ga idealnim za posluživanje solo sa ledom ili kao odlican sastojak u koktelima.

\r\n

Nagrade:

\r\n

GOLD AWARD Vermouth producer of the year, New York International Spirits Competition 2014

\r\n

GOLD AWARD GOLD ( 93 points,Exceptional) TASTINGS International Review of Spirits 2014

\r\n

BRONZE International Spirits Challenge 2014

120,00 HRK
Slika DRAPO Vermouth DRY  1 l

DRAPO Vermouth DRY 1 l

Iznimno složen, ali ugodan i elegantan, sa notama Fiorentinskog Irisa i gorke narance, ovaj suhi vermouth izuzetne je kvalitete i profinjenih organoleptickih svojstava koji su postignuti uskladom selekcije finih vina,  šecera i osvježavajucom infuzijom odabranih biljaka i zacina. Intenzivan, dugotrajan ukus sa svježim, vocnim osobinama razlog su koji ga cine odlicnom bazom kreativnih koktela. 

\r\n

\"Pleasantly aromatic with tropical fruit notes, this makes a great base for cocktails.\" - The Whisky Exchange

120,00 HRK
Slika DRAPO Vermouth GRAN RISERVA 0,75 l

DRAPO Vermouth GRAN RISERVA 0,75 l

Proizvedena u ogranicenim kolicinama, Drapò Gran Riserva selekcija je pažljive infuzije najfinijih biljaka i zacina ciji rezultat onda leži najmanje 8 mjeseci u jednoj bacvi francuskoga hrasta-barriqueu, koja joj daje sasvim novu dimenziju stjecuci snagu starog drveta i superiornu kombinaciju okusa. Ova Riserva je definitivno jedinstveni izraz crvenog vermuta i kao takvu ju je najbolje uživati solo ili kao sastojak nekog boljeg koktela.

\r\n

 

130,00 HRK
Slika DRAPO Vermouth ROSSO 1 l

DRAPO Vermouth ROSSO 1 l

Elegantan, nježno vocni i cvjetni, vermouth ciji mirisi uzdižu drevnu Piedmontsku tradiciju. Bogato i intenzivno pice koje zadovoljava najzahtjevnije nepce zahvaljujuci savršenoj kombinaciji aroma, svježine i elegancije, to je vermouth izabran od najboljih barmena za pripremu svježih i privlacnih aperitiva. 

\r\n

Nagrade:

\r\n

DOUBLE GOLD AWARD Vermouth producer of the year, New York International Spirits Competition 2013

\r\n

GOLD AWARD GOLD ( 92 points,Exceptional) TASTINGS International Review of Spirits 2014

\r\n

GOLD AWARD Liquer producer of the year, Melbourne International Spirits Competition 2013

\r\n

BRONZE International Spirits Challenge 2014

120,00 HRK