Pretraga

TONIC WATER

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici
Slika FENTIMANS & BLOOM Gin & Rose

FENTIMANS & BLOOM Gin & Rose

Ovo savršeno balansirano i spremno za posluživanje alkoholno pice omogucuje Vam da uživate u delikatnim cvjetnim tonovima Bloom Gina uravnoteženim osjetljivom aromom i delikatnim okusom Fentimans Rose Lemonade u trenu.

\r\n

ABV 6,5%

\r\n

PDV je ukljucen u cijenu.

22,92 HRK
Slika HOLLOWS&FENTIMANS GINGER BEER 330 ml

HOLLOWS&FENTIMANS GINGER BEER 330 ml

Ukusno i osvježavajuce alkoholno pivo od dumbira inspirirano originalnim receptom Thomas Fentimansa napravljeno je korištenjem svih prirodnih sastojaka i certificirano bez glutena.

\r\n

“Superior to the competition” The Edinburgh Foodie

\r\n

ABV 4%

\r\n

PDV je ukljucen u cijenu.

21,00 HRK
Slika HOLLOWS&FENTIMANS SPICED GINGER BEER 330 ml

HOLLOWS&FENTIMANS SPICED GINGER BEER 330 ml

Ukusno i osvježavajuce alkoholno pivo od dumbira inspirirano originalnim receptom Thomas Fentimansa napravljeno je korištenjem svih prirodnih sastojaka i certificirano bez gluten sa infuzijom egzoticnih zacina sa istoka. Savršeno uz zacinjeniju hranu ali i kao mikser uz Vašu omiljenu vodku, npr.

\r\n

ABV 4%

\r\n

PDV je ukljucen u cijenu.

21,00 HRK
Slika Le Tribute Tonic Water 200 ml

Le Tribute Tonic Water 200 ml

Prekrasno pakirana tonik voda koju su napravili destileri Le Tribute gina koji ocito imaju smisla za dizajn. Ova tonik voda proizvedena je s kininom iz provincije Loja u Ekvadoru, gdje su ljekovita svojstva prirodnog kinina u stablu Cinchona prvi otkrili isusovacki monasi u 1630-im.

17,50 HRK
Slika Tonic Water 1724   0,2 l

Tonic Water 1724 0,2 l

1724 je premium tonik voda nazvana po broju metara nadmorske visine gdje se kinin bere u Peruu. Namijenjen je za upotrebu s vrhunskim alkoholnim picima i visokokvalitetnim koktelima.

17,50 HRK