Allez

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik

Dostava i preuzimanje robe

Prodavatelj naručene proizvode dostavlja samostalno putem svoje dostavne službe ili za isto koristi usluge prijevoznika (HP Express).

Za narudžbe izvršene do 12 sati u danima od ponedjeljak do petka, Prodavatelj će isti dan izdati elektronski nalog HP Express-u, a za narudžbe izvršene nakon tog vremena, nalog će biti izdan slijedeći radni dan. Po zadavanju naloga HP Express-u od strane Prodavatelja, dostave će se izvršavati prema općim uvjetima prijevoznika. Ukoliko Prodavatelj određenu dostavu odluči izvršiti samostalno, rok dostave ne može biti duži od onog roku u kojem bi proizvode dostavio HP Express.

Dostava se izvršava do ulaza u objekt na adresi naznačenoj od strane Korisnika, a istu je moguće organizirati isključivo na području Republike Hrvatske. Dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi preuzimatelj.

Prihvat robe potpisuje isključivo osoba koja je naznačena kao Korisnik prilikom naručivanja. Ukoliko bilo koja druga osoba preuzme robu na lokaciji, smatrat će se da je dostava uredno izvršena.

Prodavatelj dostave proizvoda naručenih u iznosu od ili više od 600,00 kuna s uključenim porezom na dodanu vrijednost po jednoj narudžbi dostavlja besplatno odnosno ne obračunavajući trošak prijevoza, a dostava narudžbi u iznosu nižem od 600,00 kuna se dodatno naplaćuje 49,00 kuna (uključen PDV) po paketu.

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučaju da Kupac robu ne zaprimi u dogovorenom roku, isti se moli Prodavatelja obavijestiti što je prije moguće mailom ili telefonom!